Вимов цю молитву з чистим серцем і добрими намірами, ти побачиш її вплив на своїх дітях!

У момент появи немовляти лікарі перерізають пуповину, яка пов’язувала його з матір’ю. Але невидимий зв’язок, що виник між двома рідними людьми, ніхто і ніщо не може розірвати. Тому мати навіть на відстані відчуває, коли з її дитиною трапляється лихо. Вона починає старанно молитися і просити святих про допомогу, тому що особливо дієвими є слова матері, коли вони зібрані в молитву, яка промовляється неодноразово і регулярно. У скрутну хвилину жінки звертаються за покровительством до Богородиці, а також їм завжди допомагає дієва молитва Матроні про дітей.

Молитви слід читати постійно, а не тільки в ті періоди, коли приходить нещастя в будинок. Важливо не забувати щохвилини дякувати Богові за щастя та благополуччя, яке діти вже мають.

Молитва Матроні

“Пресвята великомучениця Матрона, прошу тебе від чистого материнського серця і благаю, звернися до Господа нашого з молитвою, попроси у Царя Небесного здоров’я міцного для мого чада, щоб визволив його від недуг тілесних, мук душевних і захистив дитя моє від хвороб тяжких. Звертаюся до тебе, матінко, стань моєю заступницею, попроси у Господа щастя та благополуччя для сина мого.

Прояви, мудра Матроно, поблажливість до дитини коханої і прости їй усі провини, мимоволі вчинені, спрямуй дитя на шлях праведний і помолися за його зцілення. На тебе надіюсь, свята Матроно, найбільша заступниця і наставниця батьківська, на тебе покладаю всі надії материнські! Амінь!”

Як молитися за дітей?

Молитися святій Матроні слід у храмі, де є ікона сліпої великомучениці. Перед її образом необхідно схилитися та поставити три запалені свічки. Потім проголосити слова молитви про дітей. Після прочитання тексту можна повторити прохання простими словами і попросити про заступництво для дітей. Додатково радять подати записку про здоров’я та замовити молебень про благополуччя дітей.

Молитва Пресвятої Богородиці про заступництво для дітей:

“Пречиста Діва Марія, Пресвята Богородиця, візьми під свій покров дітей моїх, дочок та синів. Усіх немовлят хрещених і безіменних, в утробі матері. Вкрий синів материнською ризою, настав їх боятися гріха і відповіді перед Господом. Нехай вони послухаються батьків і не відступлять від заповідей Божих. Попроси у Господа Христа, Сина Твого, для дітей спасіння. Довіряю їх Твоєму заступництву, тому що Ти є могутньою покровителькою. Мати Божа, яви дітям моїм обличчя своє божественне. Зціли їх тілесні та душевні рани, заподіяні моїми гріхами. Довіряю долю моїх дітей Ісусу Христу, Господу нашому, Сину Божому і заступнику людському! Амінь!”

Люди зобов’язані не втрачати віру в могутність і силу материнської любові і завжди пам’ятати про вплив життя дитини необережного слова, сказаного матір’ю. Адже лише одна фраза, яку виголосила рідна людина під час неконтрольованого сплеску емоцій, здатна накласти відбиток на подальшу долю сина чи доньки. Слово матері може подарувати людині шанс на спасіння душі та зцілення тіла.

Батьки іноді вважають, що до їхніх обов’язків перед дитиною входить нагодувати, одягнути, відправити вчитися, а потім допомогти матеріально, тобто, як зараз кажуть, поставити на ноги. Але не можна відкуплятися від дітей грошима: найголовніше, чого потребують малюки, — любов і турбота, тому необхідно задуматися про духовну складову життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять