Молитва Богородиці, що врятує із безвихідної ситуації

Молитва Богородиці про здоров’я рятує навіть у, здавалося б, безвихідних ситуаціях. Коли вже нема на що розраховувати, вимовляй ці молитовні слова. Вони допоможуть знайти душевну рівновагу та вихід із складних поворотів долі.

Молитва Богородиці про здоров’я

У важкі періоди життя не варто зневірятися. Постарайся вірити у краще. Довірся Богу і всім Вищим силам, вони завжди ведуть нас на краще, хоч часом здається зовсім інакше.

Звичайно, вимовляти цю молитву краще в церкві, але цілком можна й там, де ти живеш. Також добре мати вдома образ Богоматері «Цілительниця». Можна вимовляти слова молитви за здоров’я близьких та рідних, а також самого себе.

«Прийми, о, Всеблагословенна і Всемогутня Пані Владичице Богородице Діво, цю молитву, зі сльозами Тобі нині приносяться від нас, негідних рабів Твоїх, до Твого ціленосного образу співаючих з розчуленням, як Тебе Самій тут сущій і в ньому.

За яким проханням виконання твориш, скорботи полегшуєш, слабим здоров’я даруєш, розслаблені й недужі зціляєш, від демонів біси проганяєш, образливі від образ визволявши, прокажені очищаєш і малих дітей милуєш; ще ж, Пані Владичице Богородице, і від уз і темниць звільняєш і всякі різноманітні пристрасті лікуєш: вся бо суть можлива клопотанням Твоїм до Сина Твого, Христа Бога нашого.

О, Всепета Мати, Пресвята Богородице! Не перестань молитися за нас негідних рабів Твоїх, що славлять Тебе і шанують Тебе, і поклоняються з розчуленням Пречистого образу Твого, і надію тих, що незворотню й віру не мають, до Тебе, Приснодіви Преславної і Непорочної, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь».

Екстрена молитва
Коли зовсім вже важко і нема на кого розраховувати, довір свої проблеми Богу, він допоможе. Після молитви варто подякувати Вищим силам за підтримку. Повір, через пару днів все зміниться на краще!

«Боже, я віддаю все у Твої руки! Кожну проблему, кожну ситуацію та всі стосунки з людьми. Я знімаю турботу про це і передаю все Тобі. Мені це не під силу. Я не впораюся самостійно. Я більше не турбуватимуся, не намагатимуся тримати все під контролем. Я прошу Тебе подбати про все.

Боже, я віддаю Тобі всього себе, бо не можу змінити себе сам. Я віддаю Тобі сильні сторони свого характеру, а також усі мої слабкості та недоліки. Я хочу змінитись і прошу Тебе: зміни мене і допоможи мені!

Молитва Богородиці про здоров’я та екстрена молитва Ісусу Христу виручить тебе у будь-якій життєвій ситуації. Головне, вимовляй слова щиро та від душі. Господь Бог і Діва Марія обов’язково почують тебе та допоможуть!

Навіть найскладніші ситуації є тимчасовими, і часом саме вони приводять нас туди, куди потрібно. Пам’ятай, що за темною смугою завжди йде світло і що чудові події незабаром почнуть відбуватися у твоєму житті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять