Яку молитву читати за сина, щоб у нього все налагодилося в житті? Історія читачки

Молитва матері має величезну силу. Адже жінка, яка молиться за свою дитину, стає в певному сенсі Ангелом-Хранителем, який дарує дитині особливий захист і Божественне заступництво.

Мати здатна на все – слова материнського благословення зберігають силу протягом усього життя її дитини.

Не варто засмучуватися, якщо часом діти можуть Вас не слухатися, не піддаватися Вашим переконанням і настановам, чинячи по-своєму – таке буває і нічого страшного в цьому немає. Однак, ніколи не забувайте про те, що у Вас є можливість молитися. А молитва матері, її любляче серце, і її благі побажання власним дітям здатні творити справжні чудеса.

Адже ніхто, за винятком Господа, не зможе любити людину так само сильно і безумовно, як мати, яка дарувала їй життя. Тому Ви маєте повне право молитися за своїх дітей, просячи у Господа про те, щоб Він дарував їм прощення і направив їх на праведний, добрий шлях. Не обов’язково навіть шукати якихось особливих молитов – усі найпотрібніші та важливіші слова підкаже чуйне материнське серце.

Просіть Небесного Батька про те, чого ви бажаєте своїм дітям, а також про Його захист і допомогу. Діліться з Ним тим, що Вас турбує, простими, щирими словами, але зі спокоєм та відкритим серцем – Він обов’язково Вас почує та допоможе.

Пам’ятайте, що мати, яка не молиться за своїх дітей – це справжнє покарання. Не нехтуйте молитвами за свою дитину навіть у ті моменти, коли Вам здається, що в її житті все складається благополучно.

Але в чому полягає сила подібної молитви, чим вона обумовлена?

Відповідь проста: сила материнської молитви полягає, перш за все, у тому безумовному, неймовірному коханні, яке Ви відчуваєте до своїх дітей. Адже, присвячуючи дитині більшу частину свого життя, Ви щиро радієте її успіхам, не вимагаючи нічого натомість. Саме це велике почуття породжує силу, здатну творити чудеса і згортати гори. Найголовніше – молитися за своїх дітей зі смиренням і довірою до волі Господа, з впевненістю в тому, що Ваша дитина – це послана на Вас благодать, а також з твердою надією на те, що її доля буде благополучною.

У контексті міркувань про материнські молитви розглянемо приклад із життя однієї віруючої жінки. Вона розповіла, як материнська молитва неодноразово допомагала і їй самій, і її синові.

У дитинстві її дитина була дуже активною і неспокійною. У підлітковому віці порозумітися з ним стало легше, проте певні труднощі все одно були. Нині син нашої героїні вже зовсім дорослий – йому виповнилося двадцять три роки, він із відзнакою закінчив університет та отримав гарну роботу.

З початку вагітності і донині жінка не перестає молитися за свого сина. Вона впевнена – саме материнська молитва вберегла її дитину від багатьох хвороб та нещасть. Навіть сам процес пологів завдяки молитвам протік швидко і легко, зайнявши буквально пару годин. Та й перші кілька років життя малюка пролетіли, як одну мить. Звичайно ж, і тоді бували складнощі – одного разу хлопчик важко захворів і у нього виникли проблеми з диханням, а жінка не на жарт злякалася.

Трохи пізніше, коли малюк почав ходити в садок і під час прогулянок нерідко підходив до великих, важких гойдалок, вихователі не завжди могли за ним стежити. У той період мати молилася за нього особливо часто і гаряче, але, знову ж таки, у спокої та з добрим настроєм, не допускаючи у свої молитви страху та поганих думок. Молитва завжди допомагала жінці позбутися страху та хвилювання, а її сина захищала та оберігала. Не раз хлопчик потрапляв у ситуації, коли міг отримати перелом або серйознішу травму, проте завдяки материнським молитвам подібні нещастя не торкалися його.

Коли хлопець пішов до школи, а потім вступив до університету, його мати додатково молилася про те, щоб Божа допомога супроводжувала його і в навчанні. В університеті молодик познайомився з дівчиною, з якою вони разом досі. Тоді жінці здалося, що молитися за сина так часто вже не обов’язкова – він подорослішав, і, отже, вже не потребує материнського захисту настільки гостро. Проте невдовзі вона зрозуміла, що глибоко помилялася – її син потрапив у автомобільну аварію під час однієї з поїздок із друзями.

За словами нашої героїні, на той момент нею опанував невимовний, тваринний жах – вона відразу ж помчала до лікарні сина. На щастя, хлопець відбувся лише легким струсом і переломом руки – проте його мати була впевнена, що часті та гарячі молитви за сина справді необхідні.

Того вечора вона молилася особливо старанно і сльозно, просячи Господа про якнайшвидше одужання її дитини. Хлопець і справді незабаром одужав, проте його мати завжди молиться за нього часто і палко – і в Храмі, і вдома.

Наша героїня переконана, що без молитви багато обставин їх із сином життя могли б бути набагато складнішими, а процес виховання – важчим. Вона завжди вірила в те, що Небесний Батько допоможе їй захистити сина, і віра навіть у найпростіші моменти допомагала їй знайти спокій і надавала сил.

Не сумнівайтеся – благоговійне, сердечне звернення до Господа, Богоматері, Ангела-Хранителя або Святого завжди буде почуте. Всевишній, знаючи про потреби і почуття матері, відповість на ту старанність, з якою вона прагне до Нього.

Таким чином, помолившись про свою дитину вранці, Ви забезпечите її надійним захистом на наступний день – нещастя та неприємності не торкнуться його. А молитва, піднесена перед сном, допоможе Вашим дітям не тільки як слід відпочити, а й віднайти сили для справ, які будуть угодні Господу. Не забувайте і про дивовижну силу батьківського благословення – воно захистить дитину від впливу нечистих сил і допоможе їй жити праведно, знайти прагнення до доброго та чистого.

Молитва до Господа:

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитов заради Пречистої Твоєї Матері Почуй мене, грішну і негідну рабу Твою (Ваше ім’я). Господи, в милості Твоєї влади чадо моє (ім’я сина), помилуй і спаси Його Імені Твого заради. Господи, прости йому всі гріхи, вільні і мимовільні, вчинені ним перед Тобою. Амінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять