Ангельська “Служба порятунку”. Як покликати на допомогу головних Архангелів?

При народженні кожний з нас отримує Ангела-охоронця. Незалежно від того, вірите ви в це чи ні, небесні захисники завжди поруч, оберігаючи, спрямовуючи, заступаючись за нас, грішних, перед Творцем і супроводжуючи нашу душу до Небесної Врати.

Але окрім персональних Охоронців, у Небесній канцелярії існує спеціальна «Служба порятунку» з 7 Архангелів, кожен з яких заступає на службу в певний день і в кожного свої особливі повноваження. Головні Архістратиги приходять на допомогу у найскладніших ситуаціях, які часом навіть нашому персональному Захиснику вирішити не під силу.

Звертатися до них можна словами молитви. Але в цьому випадку першою має бути молитва «Отче наш». А можна закликати Небесних помічників і своїми словами.

Понеділок – день Архангела Михайла

«Той, що, як Бог», є Архистратигом небесного війська і найвищим серед усіх Небесних покровителів. Архангел справедливості, що чинить Праведний Суд, хранитель Книги Життя, в яку записані всі наші вчинки, і ключів від воріт до Царства Небесного.

До нього можна звернутися з будь-яким лихом. Його просять про зцілення, захист від злодіїв та аварій, від поганого ока та ворогів, про звільнення від смутку та скорботи.

«Архангеле Михайле! Прошу про захист!

Архангеле Михайло! Збережи та захисти мене від фізичних та духовних небезпек, від злочинців та злих людей. Амінь.»

Вівторок – день Архангела Гавриїла

Головний посланник Бога, який несе знання та добрі звістки. Він присвячений всім секретам Творця, а ім’я означає «Сила Божа». Він дарує свій захист від різних напастей, оскільки сила Гавриїла величезна.

Він полегшує фізичні та душевні страждання, позбавляє страхів, фобій, згубних звичок та нечистих помислів. До нього звертаються з проханням про набуття любові, про зачаття та захист матері та немовля під час пологів.

«Святий Архангеле Гавриїле, прошу у тебе захисту та допомоги. Захисти мене від підступів бісів і диявола. Віджени від мене сатану. Не дай злим і підлим людям в мою долю втрутитися. Збережи здоров’я сім’ї моєї і посели в нашому домі мир навіки. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.»

Середа – день Архангела Рафаїла

Один з шести Ангелів Покаяння і Небесний Лікар, ім’я якого означає «ліки Божі». Архістратиг дарує ангельське зцілення тілесних і душевних недуг людям та тваринам.

Його просять про зміцнення духу та звільнення від поганих звичок. До нього звертаються, коли губляться чи хворіють домашні улюбленці. Рафаїл стає опорою для тих, кого замордували життєві негаразди, а в серці живе непрохідна тривога. Він допомагає самотнім чоловікам знайти сімейне щастя.

«Архангеле Рафаїле! Прошу про здоров’я! Архангеле Рафаїле! Зціли та підтримай мене! Даруй мені здоров’я тілу, розуму, душі та духу! Амінь.»

Четвер – день Архангела Уріїла

Архангел Мудрості, Прощення та Милосердя, ім’я якого означає «Бог – моє Світло». Головний помічник у відпрацюванні кармічних уроків та очищення негативної карми, що дарує мудрість та вміння прощати.

Він допомагає очистити душу від страху та злості. Завжди приходить на допомогу тим, хто втратив надію. До нього звертаються і з проханнями про виконання заповітних бажань.

«О, Святий Ангел Божий Уриїле, ти є просвітителем Божественного початку. Не допусти затьмарення моїх дум і вбережи від гріхів серце, душу, волю. Настав мене силою Святого Духа на істинний шлях, допоможи мені покаятися в гріхах перед Небесним Владикою. Архангел Уіїрил, благай Господа визволити душу мою від страждань вічних, від пекла та ворогів на шляху праведного життя. На віки віків. Амінь.»

П’ятниця – день Архангела Селафіїла

П’ятий із старших Архістратигів, чиє ім’я – «Молитва Божа». Це він молиться за кожного з нас, просячи Творця позбавити нас хвороб і дарувати зцілення душі. Завдяки йому у невіруючих з’являється бажання звернутися до Бога зі словами молитви.

Він уміє читати у наших серцях і завжди приходить на допомогу у дні випробувань. До нього звертаються з проханням наставити на шлях істинний близьких, котрі опинилися у владі поганих пристрастей і втратили інтерес до життя.

«О, Великий Селафіїле! Угодник Божий, що молиться за віруючих людей, попроси у Господа прощення за мою душу. Нехай твоя допомога позбавить мене всіх бід, хвороб і напастей. Нехай почує Бог мої молитви і зійде його Божественна допомога на грішного раба (ім’я). На віки віків. Амінь.»

Субота – день Архангела Єгудіїла

Могутній заступник тих, хто присвятив себе служінню Богу. Але це зовсім не означає, що прохання простих смертних йому чужі. Він благоволить тим, хто безкорисливо творить добро і клопоче перед Творцем про винагороду за чисті помисли. Під його крилом усі, у кого в підпорядкуванні є хоча б одна людина, за чиє життя вони несуть відповідальність.

Він зцілює від одного з найтяжчих гріхів – гордині і допомагає навчитися вибачатися у тих, кого образили.

«О, Архангеле Єгудиїле! Ти захисник слави Господа і допомагаєш грішним людям славити Владику Небесного. Пробудь у мені (ім’я) старанність, та благай Бога про звільнення від почуття лінощів. Допоможіть мені, о Великі Сили Небесні, працювати на славу Господа і не зійти зі шляху. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь»

Неділя – день Архангела Варахіїла

Його ім’я означає «Благословення Боже». І про цього Архістратига знають далеко не всі, саме він допомагає нам у всіх починаннях: від масштабного проекту до приготування нового кулінарного шедевра.

Його треба просити про допомогу, якщо ніяк не можете зібратися з силами і почати правильно харчуватися, вчасно лягати спати, зайнятися спортом, зрештою… Добрі починання – єпархія Архангела Варахіїла, а мотивації він дасть з лишком, тільки попроси.

«О, Великий Ангеле Божий Варахіїле. Ти, Святий, приносиш у душі людей благословення Господа. Умоли за душу мою перед Всевишнім, я прошу милосердя і напутність на шляху виправлення мого. Нехай тіло моє не знає хвороб, а в житті супроводжує мені достаток Божої допомоги. Збережи душу раба божого (ім’я) та подаруй сили для подолання перешкод. Славимо Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь»

У Святому Письмі говориться: «Просіть, і дасться Вам». Не соромтеся, просіть допомоги могутніх покровителів і вони не залишать вас без своєї підтримки та захисту, якщо прохання йде від серця.

Бережіть себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять