Господь готовий простити нас, якщо прийдемо до нього зі щирою молитвою!

Молитва Господу про прощення гріхів є могутньою і дієвою. До її допомоги рано чи пізно вдаються багато християн, яких хвилює власна доля та порятунок душ попередніх та майбутніх поколінь. Оскільки на землі не існує людини, якій абсолютно нема в чому покаятися, то всім віруючим рекомендується молитися старанно та регулярно.

Так склалося, що люди часто грішать. Одні роблять це мимоволі та несвідомо. Вони банально не замислюються, що чинять погано і порушують християнські заповіді. Інші ж діють цілеспрямовано і бояться гніву небесного. Вони впевнені у своїй безкарності. Бо одного разу взяли гріх на душу, але їх ніхто не привернув до відповіді. Лише з роками приходить розуміння того, що гріхи та провини можуть позначитися не тільки на самій людині, яка вчинила їх. Її гріхи лягають тяжким тягарем на наступні покоління.

молитва про спасіння

У Святому Письмі стверджується, що злочини предків здатні вплинути на третє та навіть четверте покоління. Якщо діти йдуть стопами батьків, то є велика ймовірність, що проявиться родове прокляття. Тоді спадкоємців обов’язково наздожене кара Божа. Але у кожного християнина є можливість попросити Творця про милість та поблажливість. Можливий варіант порятунку душі людей, що оступилися, — молитва про прощення гріхів.

Молитися за прощення гріхів зобов’язані представники різних поколінь. Якщо хтось із людей, що згрішили, давно помер, то за нього можуть попросити діти та близькі. Щоб попросити прощення родових гріхів, потрібно переписати імена всіх родичів по прямій лінії і згадувати їх у своїх молитвах. У цьому списку бажано дійти до сьомого коліна. Ставлять свічки та читають молитву перед іконою Ісуса Христа чи Пресвятої Богородиці.

Молитва Ісуса

«Господь наш, Ісусе Христе, пробач мені всі гріхи вільні і мимовільні, бо я в них каюсь. Перепрошую у живих і мертвих за біль і прикрості, доставлені мною в минулому житті і теперішньому. Я прощаю кривдникам моїм усі неприємності, завдані мені.

Господи, прошу відпустити гріхи моїм живим та покійним родичам. Я закликаю прощення перед усіма живими і померлими людьми. Кого образили мої рідні словом чи вчинком.

Господи, перепрошую за весь мій рід. Благаю Тебе, пробач нам усі гріхи, очисти і спаси наші душі, зціли та захисти моїх рідних. Милостивий Ісусе Христе, прошу Тебе, стань заступником і покровителем роду нашого, пішли нам Своє благословення, обдаруй здоров’ям і благополуччям, сповни світлом і любов’ю.
Господи, бережи мою сім’ю і настав нас на праведний шлях! В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа! Амінь!»

Молитва про прощення гріхів Пречистій Діві Марії

«Нечиста Діва Марія, Пресвята Богородиця, стань заступницею моєю перед Господом! Донеси до Царя Небесного моє прохання про прощення всіх гріхів вільних і мимовільних. Мати Божа, на Тебе надіюсь, помолися Ісусу Христу за родичів моїх живих і померлих, нехай подарує їм відпущення гріхів і Своє благословення. Пресвята Богородиця, стань покровителькою мого роду, настав нас на правдивий шлях і навчи жити за Заповідями Божими. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа! Амінь!»

Господь почує твою молитву тільки тоді, коли ти справді шкодуєш про скоєне. Поки ти щиро не покаєшся, ні про яке прощення гріхів і мови бутине може.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять