Як звільнитися від чаклунства, псування та подібних впливів?

Оголошення, що пропонують ті чи інші магічні послуги сьогодні зустрічаються практично в кожній газеті. Не відстає від преси і сучасне телебачення – реклама “екстрасенсорних втручань” і “допомоги від народних цілителів” показується у найбільш зручний для перегляду час.

Все це говорить про процвітання “чаклунської індустрії”, і це, хоч і сумно, але не дивно – людство у всі часи прагнуло речей незвіданих і таємничих.

Крім того, маги обіцяють вирішити будь-які наші проблеми за вельми скромну плату – одним ритуалом вони чоловіка в сім’ю повернуть, іншим налагодять фінансовий стан, а третім наведуть страшне псування на заклятого ворога… Люди, які вірять подібним обіцянкам, не завжди звертаються за допомогою до “магічних” спеціалістам”, проте їхні міркування про “страшні псування” чомусь надовго відкладаються в голові…

Виходить, що будь-який їхній недоброзичливець може піти до чаклуна і наврочити на нас?
Тоді назріває інше питання – чи можемо ми якимось чином захистити себе і своїх близьких від чаклунських підступів, чорної магії та псування? І, якщо так, то яким чином?

На думку священнослужителів, насамперед слід звернутися за допомогою до Небесного Батька. Важливо поговорити з Ним “по душам” та чесно розповісти про все, що Вас турбує. Не варто ходити до так званих “ведунь” або “чакнунів” – нічого хорошого з цього точно не вийде.

Справжній християнин взагалі не повинен вірити в магію і чаклунство, тому що така віра грає з нами злий жарт: ми віримо, що на нас рано чи пізно наведуть псування, а отже, так і станеться. Крім того, віра в магів, зрештою, витісняє з нашої душі справжню віру – віру в Господа та Його могутність.

Багато людей у ​​наші дні бавляться “чаклунськими практиками”, часто не усвідомлюючи того, що ця уявна сила дається їм самим дияволом та його поплічниками. І, всупереч поширеній думці, магія не буває “чорною” або “білою” – будь-які чаклунські дії безпосередньо пов’язані з ворогом людства, і тому не варто обманюватися, думаючи, що в “білій” магії немає нічого поганого.

По-справжньому віруючі люди не повинні хвилюватися про прокльони чи пристріти, адже вони знаходяться під захистом Спасителя, який не дозволить жодному недругу нашкодити їм.

Якщо людина твердо вірить у Бога, її не лякає і не зачепить жодне зло. І, навпаки, слабка віра штовхає нас у диявольські руки, хоча й у такому разі людина ще може врятуватися, звернувшись до Господа, молитов і Святих Церковних Таїнств.

Однак часто, потрапивши у складну життєву ситуацію, люди звинувачують у всіх своїх бідах так зване “зле око”. Добре, коли в таких випадках вони йдуть не до магів, а до храму, і просять батюшку про читання особливої ​​молитви, здатної відігнати погане око.

Як згадувалося вище, “пристріт” є породженням диявольської природи. Він може впливати лише на певних людей, за хвилину слабкості їхнього духовного стану. Міцна віра дарує нам переконання в тому, що Господь захистить нас від підступів нечистих, але брак віри, навпаки, позбавляє нас Божественного захисту. І демони цим із радістю користуються.

Якщо нам здається, що наші заздрісники та недоброзичливці можуть наврочити нас, то наша віра в Господа сумнівна. Нечисті не владні над нами, допоки ми самі не дозволяємо їм взяти над нами владу. Іншими словами, “пристріт” – це не страшні дії ззовні, але те, що ми самі до себе притягуємо, коли не покладаємося на Небесного Батька, сумніваємось у Ньому і ведемо гріховний спосіб життя.

Тим не менш, магія – це породження не людської, але диявольської сили, а тому Церква може позбавити нас наслідків духовної немочі за допомогою молитов. Молитви, що читаються “від пристріту”, насправді захищають нас не від самого “чаклунства”, а від диявольських підступів і нападів. І, якщо Вам здається, що хтось навів на Вас “псування” або “зачарував поганим оком”, прочитайте таку молитву:

«Господи Боже Могутній, Цар над царями, почуй молитву раба Кипріяна. Тобі належить тисяча днів боротьби з силами темними, Неси серце раба Божого (ім’я), допоможи йому пройти випробування всі. Захисти, збережи і заступився за читаючого молитву цю. Благослови, Господи, життя моє й живи в ньому, Захисти від всякого кознодейства і чари. Так вирішиться диявольське навмисне і скоєне їм. Господи, Ти Єдиний і Всемогутній, збережи святомученика твого Кипріяна, Помилуй раба (ім’я). Тричі кажу це, тричі вклоняюся. Амінь! »

На жаль, багато людей, впевнені в тому, що на них навели “псування”, поспішають не до храму, а до ворожок та екстрасенсів. Проте вони забувають у тому, що “зцілювати” їх за допомогою того самого диявольського магічного впливу.

Православна Церква забороняє християнам ходити до магів, адже вони, користуючись страхом та довірливістю людей, шкодять їм духовно. Крім того, подібні “сеанси” не безкоштовні, а залякану людину набагато простіше “розкрутити” на чималу грошову суму. Ми не повинні вдаватися до зла, бажаючи позбутися зла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять