Як людина «підхоплює» псування? І хто відкриває доступ до неї? Молитви святим Кіпріану та Юстині – борцям з чаклунами та бісами

Молитися за людину, у якої порча, небезпечно та страшно. Тому що простий християнин може і сам те саме підхопити.

Адже уражена псуванням людина – це все одно, що заражена небезпечною хворобою. Ще й з цієї причини подвиг вимолювання заради страждаючого від псування для пересічного християнина малоймовірний. Священики вважають, що в цьому випадку йдеться фактично про непідйомну ношу.

Кіпріан та Юстина жили аж у III столітті за часів римського імператора, але досі улюблені народом і шануються у православ’ї, як священномученики. Уславилися подвигами у боротьбі з нечистістю всіх видів.

Але, як з’ясовується, серед нас, православних християн, завжди є впевнені у своїй силі та вірі люди. Ось вони всупереч усьому і беруться рятувати ближнього.
Так, ми хрещені. Так, наше життя – це насамперед боротьба. Але ті, хто добровільно наважуються піти проти лукавого, – це безумовно дуже сміливі люди.

Говорять, що людина самостійно, без Бога, не зможе розплутати навіть клубок. А що, якщо ТАМ – ланцюги?

Як відкривається доступ до псування?

Священики в один голос кажуть, що якщо 3 тижні поспіль добровільно не відвідувати літургію, то для таких демонів, як псування, двері, вважай, відчинені. І виявляється це в тому, що до людини починають липнути проблеми, нещастя, хвороби, взагалі будь-яка зараза, що поступово перетворює її життя на жах.

І все тому, що людина відступила від Духа Святого. За незнанням або просто так – не має значення. Важливо, що цим вона мимоволі накликала на себе лихо. Бо для нас, православних християн, відвідування літургії – це конкретний захист і від псування, і взагалі від будь-якого бруду.
Бога треба шанувати. І не тільки у своїй душі, але завжди і скрізь, у будь-яку пору доби та пору року. І, звичайно ж, намагатися не пропускати добровільно богослужінь у Його домі – тобто у Храмі. Кожен з нас повинен залишатися віч-на-віч з Богом і з молитвою потай.

Не можу не сказати і ще про одну «сторону медалі». Це бабки, ворожки, білі та чорні чаклунки, феї, знахарки. Якщо хоч до когось із перелічених персонажів ви у своєму житті хоч раз зверталися – вам слід поспішити до батюшки на сповідь та причастя.

Ось тільки найчастіше одного усвідомлення того, що треба сповідатися мало. Буває, що темні сили так з людиною попрацюють, що вона не може переступити поріг Храму. То часу не вистачає, то сил, то втомився, то захворів… І так до безкінечності…

Як же тут вчинити?
І святі отці, і священики радять у таких випадках простий та дієвий спосіб – читання молитов наших відомих борців з нечистю. Наприклад, Кіпріана та Юстині. І іншій людині – тому, хто прагне понести за вас справжній молитовний подвиг, не нашкодьте, і собі допоможете.

І ще одна порада на допомогу. Вона у тому, що передусім треба домовитися із собою. Виявити силу волі, твердість характеру. І незважаючи ні на що йти та сповідатися. Відбудеться очищення. Гріх буде відпущено. А з ним піде і порча. Цей метод теж легкий і перевірений. А головне – ви не наразите на загрозу за вас тих, хто молиться.

Молитви священномученикам Кіпріану та Юстині

О, священномученику Кіпріане і мучениця Юстина! Почуйте зойк смиренного. Бо коли своє житіє за Христа ви віддали, але духом від нас не відступаєте, повсякчас по заповідей Господніх нас повчаєте і хрест свій терпляче несучи, нам допомагаючи. Ви сміливість перед Христом Богом і Пречистої Його Матері здобули. Тому і нині просимо в молитві про заступництво нас недостойних (імена). Будемо під вашим покровительством міцні, збережені та захищені від бісів, волхвів і від людей злих, прославляючи Святу Трійцю, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва друга

Св. великомученики Кипріяне і Юстина, слухаючи словами моління неугодного раба Божого (ім’я) почуйте мене. Благаю я про одне — захисти та вбережи мене від чаклунства наведеного та порчі чорної, від ока темного і людини лихої. Від лихого захистіть, зніміть всі темне, так згладжені, зіпсованого і наведене – моліть Всевишнього Бога про мене, допоможіть знайти його світле порятунок і благу допомогу. Так бути вам заступниками світлими від біса і людини, та поблагословітю Святу Трійцю. Амінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять