Прочитай цю молитву Господу з ранку і помітиш, як день пройде благополучно та позитивно

Ми не знаємо, що принесе нам новий день. Але кожному з нас хочеться, щоб він пройшов благополучно. Тому спочатку з ранку треба помолитися Господу за це.

Молитва допомагає віруючому знайти внутрішній спокій, наповнитися мудрістю та силою для подолання життєвих труднощів. За допомогою ранкової молитви людина може висловити свою відданість і любов до Бога, просити про допомогу та благословення на день, а також вибачатися за свої гріхи.

Ранкова молитва має величезну користь для духовного життя віруючої людини. Вона допомагає зміцнити зв’язок із Богом з самого ранку, наповнюючи душу спокоєм та впевненістю у допомозі Божій протягом дня.

А навіть якщо щось піде не за вашим планом, після ранньої молитви якось легше переносити негаразди та моменти, коли життя йде не так, як ви планували.

Поруч із Богом проходять усі переживання, а життєві проблеми здаються дрібницею. Ранкова молитва також нагадує нам про важливість подяки перед Господом за минулу ніч та новий день.

Збережіть цю молитву, щоб читати її щоранку:

Господи, що з великої ласки Твоєї та щедрости Твоєї дав менi, рабу Твоєму, минулу нiч перебути без напасти вiд усього злого i супротивника, Ти Сам, Владико, Сотворителю всього, сподоби мене при свiтлi Твоєї iстини з просвiтленим серцем творити волю Твою, нині, i повсякчас, i на вiки вiчнi. Амінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

error: Content is protected !!
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять